Híreink és eseményeinkDÖK nap a Kőrösiben

A március 28-án megrendezésre került Kőrösi Csoma Sándor Református Gimnázium DÖK napjának lebonyolításában kérték segítségünket. A Gyermek - és Ifjúsági Önkormányzat bekapcsolódása mellett biztosította, és egyben felavatta néhány hete beszerzett Xbox játékkonzolját, a nap színesítése érdekében. Terveink szerint a jövőben minden nagyobb szabású rendezvényünkön biztosítunk majd ehhez hasonló lehetőséget számotokra!Közmeghallgatás a Skate parkról

Néhány hete jeleztétek, hogy a Skate Park nem megfelelő állapotú. Köszönjük hogy a témában érintettek elfogadták meghívásunkat a mai gyűlésre, melynek keretében megbeszélhettük elképzeléseiket, igényeiket az esetleges felújítással kapcsolatban!

Skate for life - #sk84lifeFelhívás a hajdúnánási fiatalok részére

2017. nyarán iskoláitokban lezajlott műhelymunkák során feltett kérdésekre adott válaszaitokat az alábbi összesítő dokumentumban találhatjátok meg! A gyűléseink során folyamatosan vitattuk meg azokat. Külön színkódokkal jelöltük meg őket, attól függően, hogy milyen szerepet tud vállalni benne a GYIÖK. Az előttünk álló időszakban folyamatosan tájékoztatunk majd benneteket a problémák, észrevételek kimeneteléről itt a facebook oldalunkon.

Kérdéseitekkel, észrevételeitekkel forduljatok hozzánk bizalommal!GYIÖK az Instagramon

Az önkormányzatunk a social media területén újabb bővítést hajtott végre, mostantól az Instagramon is eléhettek bennünket.Navigálj a hírek között!

1.oldal | 2.oldal | 3.oldal | 4.oldal | 5.oldal