Híreink és eseményeinkGasztrovetélkedő a gasztrosétányon

Ezúton is szeretnénk gratulálni Timári Biankának aki ügyességének és gyorsaságának köszönhetően egy Lenovo Tab 7 Essential táblagéppel gazdagodott. Köszönjük hogy eljöttetek!

I. Hajdúnánási Ifjúsági Bál

2018.06.15-én megrendezésre került az I. Hajdúnánási Ifjúsági Bál. Ezúton is szeretnénk megköszönni Balogh-Tóth Zita tanárnőnek a sok segítséget, mind a szervezést, mind pedig a lebonyolítást illetően. Reméljük jól éreztétek magatokat! :) Jövőre folytatjuk! (A képre kattintva elérhetitek a galériát.)

A Rekontra projekt

A Hajdúnánási Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzat közreműködésének köszönhetően a Hajdúsági Görögkatolikus Gyermekvédelmi Központ 4 fiatal kerékpár szerelmese vehetett részt a Embassy of the Netherlands in Hungary és a Más-Mozaik Szociokulturális Egyesület közös "Rekontra" projektjében. Ennek keretében a fiatalok Hollandiából érkezett használt kerékpárokat újítottak fel a Kontra Közösségi Műhelyben profik felügyelete mellett saját igényeik szerint. A felújított bicikliket megtarthatják, valamint a projekt zárásaként nyáron részt vehettek egy kerékpáros nyári táborban Kékeden, ahol a GYIÖK tagjai önkéntes segítséget vállaltak.Navigálj a hírek között!

1.oldal | 2.oldal | 3.oldal | 4.oldal | 5.oldal