Híreink és eseményeinkGasztrovetélkedő a gasztrosétányon

Ezúton is szeretnénk gratulálni Timári Biankának aki ügyességének és gyorsaságának köszönhetően egy Lenovo Tab 7 Essential táblagéppel gazdagodott. Köszönjük hogy eljöttetek!

I. Hajdúnánási Ifjúsági Bál

2018.06.15-én megrendezésre került az I. Hajdúnánási Ifjúsági Bál. Ezúton is szeretnénk megköszönni Zita Balogh-Tóth -nak a sok segítséget, mind a szervezést, mind pedig a lebonyolítást illetően. Reméljük jól éreztétek magatokat! :) Jövőre folytatjuk! (A képre kattintva elérhetitek a galériát.)

A Rekontra projekt

A Hajdúnánási Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzat közreműködésének köszönhetően a Hajdúsági Görögkatolikus Gyermekvédelmi Központ 4 fiatal kerékpár szerelmese vehet részt a Embassy of the Netherlands in Hungary és a Más-Mozaik Szociokulturális Egyesület közös "Rekontra" projektjében. Ennek keretében a fiatalok Hollandiából érkezett használt kerékpárokat újítanak fel a Kontra Közösségi Műhelyben profik felügyelete mellett saját igényeik szerint. A felújított bicikliket megtarthatják, valamint a projekt zárásaként nyáron részt vehetnek egy kerékpáros nyári táborban Kékeden, ahol a GYIÖK tagjai önkéntes segítséget vállaltak.Navigálj a hírek között!

1.oldal | 2.oldal | 3.oldal | 4.oldal